Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

[section padding=”0px” class=”info-section”]

[row padding=”50px 0px 50px 0px”]

[col span__sm=”12″]

Bij Riester begrijpen ze de behoeften en uitdagingen van de klanten in de dagelijkse medische routines. Het doel is om wereldwijd zorgverleners te ondersteunen bij het behandelen van patiënten.
Door innovatie, geavanceerde technologie en de toewijding tot uitmuntendheid zorgt Riester voor een hoge standaard voor hun diagnostische apparatuur.

Rudolf Riester GmbH werd in 1948 in Jungingen, Duitsland, in 2007 overgenomen door Halma plc. Hierdoor veranderde het bedrijf van een familiebedrijf in een multinationaal bedrijf. Tegenwoordig is Riester een van de toonaangevende productiebedrijven van diagnostische apparaten voor primaire en ziekenhuiszorg die zijn producten wereldwijd distribueert naar meer dan 150 landen. Prestatie, innovatie en klanttevredenheid zijn de kernwaarden van Riester. Deze zijn geïntegreerd in alle aspecten van de dagelijkse zakelijke routine.

Prestatie

De Riester cultuur is er een van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid, wat betekent dat ze eigenaar zijn van hun projecten met een duidelijk zicht op het uiteindelijke doel.
Riester voorziet in de behoeften van klanten van een klein bedrijf, maar met de toegevoegde innovatie, geavanceerde productiemethoden en gekwalificeerd distributienetwerk van een multinational.
Dit resulteert waar Riester vandaag de dag voor staat: producten en services van wereldklasse voor de klant.

Innovatie

Bij Riester wordt innovatie gestimuleerd door tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen en produceren van diagnostische apparaten te combineren met out-of-the-box en innovatief denken.
Riester is altijd bereid om nieuwe technologieën te verkennen en innovatieve toepassingen te creëren. Als gevolg daarvan bevinden zij zich in de uitstekende positie dat ze elk jaar innovatieve producten kunnen lanceren, terwijl er nog steeds een goed gevulde productpijplijn voor de toekomst klaar staat.

Riester product lanceert:

  • 2008 ri-vitale spot-check Monitor, R1 schokbestendige aneroïd bloeddrukmeter
  • 2009 ri-magic LED high-performance onderzoekslicht
  • 2011 e-scope wereld-eerste LED-pocketverpakking
  • 2012 ri-cardio 24 uur ABPM – de hoogste standaard voor klinische nauwkeurigheid
  • 2013 cardiophon 2.0, duplex 2.0 stethoscopen met uitstekende akoestische prestaties, ri-scherm digitaal multifunctioneel camerasysteem
  • 2014 ri-medic klinisch hoogwaardige BP-apparatuur van wereldklasse, ri-scope L krachtige LED-verlichting, e-xam high-end LED-diagnostische penlight
  • 2015 RPT-100 voorspellende thermometer voor diagnostische stations aan de muur
  • 2016 RVS-100 vitale functies monitor met HL7-connectiviteit, RVS-200 diagnosesysteem met vitale functies, HL7-connectiviteit en ENT-diagnostische instrumenten

Klanttevredenheid

Klanten van Riester verwachten niets minder dan producten en diensten van wereldklasse. Daarom zijn ze het centrum van al onze inspanningen en activiteiten, dwars door het bedrijf heen, van onderzoek en ontwikkeling tot productie, marketing en verkoop.

Ontworpen voor veeleisend, dagelijks gebruik in dokterspraktijken en ziekenhuizen, veel van de producten worden ontwikkeld door nauwe samenwerking tussen onze ingenieurs en specialisten van onderzoekscentra en universitaire ziekenhuizen. Tijdens de ontwikkelingsfase leggen deze testprocedures en -faciliteiten de basis voor producten van uitstekende kwaliteit, zelfs voordat het daadwerkelijke productieproces begint.
Alle Riester-producten worden vervaardigd volgens de volgende internationale normen

– CE (Europa), FDA (VS), Gost (Rusland), CFDA (China), SFDA (Saoedi-Arabië)

Intern stelt Riester hogere normen dan vereist. Om aan deze uitzonderlijk hoge interne normen te voldoen, gebruikt Riester alleen hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers en passen ze de nieuwste productiemethoden toe, waarbij elk product verschillende tussentijdse en laatste kwaliteitscontroles moet doorstaan. Al het productiepersoneel wordt deskundig getraind om afwerking en kwaliteit van wereldklasse te garanderen. Alle Riester producten worden geleverd met een minimale garantie van twee jaar.

De producten worden gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor in Jungingen, Duitsland en de internationale dochterondernemingen in North Carolina, VS, Sao Paulo, Brazilië en Shanghai, China via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde distributiepartners.

Dit zorgt niet alleen voor een snelle levertijd, maar ook voor een hoog niveau lokaal advies en on-site service. De distributiepartners van Riester ontvangen een regelmatige, gerichte training in productkennis en -service om iedereen een service van wereldklasse te bieden die past bij kwaliteitsproducten.

[ux_image id=”8138″ width=”22″]

[/col]

[/row]

[/section]

Over Arvem

Arvem, totaalleverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. Door onze jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging bent u bij ons op de juiste plek!

Direct contact

Einsteinstraat 5
2181 AA Hillegom

Tel: +31 252 533256
Mail: klantenservice@arvem.nl
web: www.arvem.nl

BTW : NL821995704B01
KvK : 27371171